A

April 2019

L1 op bezoek bij Scheyvenhof

Onze vrijwilligster Toos Deckers kijkt elke week weer uit naar haar 'bak'middag met de bewoners van Scheyvenhof en de kinderen die graag meehelpen.

De ochtend van de filmopnames was het druk bij onze kapster Conny! De dames konden speciaal voor de opnames nog even naar de kapper en werden door Conny voorzien van make-up. 'S middags was het dan zover, de cameraman van L1 begon buiten met opnames van de fysiotherapie van Dhr. Drabbels. Vervolgens is er gefilmd op de beschermende afdeling. Hier was Toos Deckers al bezig met het bakken van haar heerlijke vlaaien. De kinderen waren met hun rode wangen aan het helpen en ook onze bewoners genoten van de wekelijkse belevenis.

Ontroerende beelden
Beelden zeggen zoveel meer dan woorden.... De band die tussen de twee Toos'en te zien is, valt niet goed onder woorden te brengen. Er straalt zoveel warmte en positieve energie vanaf! Een geslaagde video is het resultaat. Wij zijn heel blij dat mensen door deze aflevering kunnen gezien hoe speciaal de donderdagmiddag is, hier op Scheyvenhof!