A

Een investering in uw toekomst

Verzorgd wonen op Scheyvenhof; wat betekent dat financieel
voor u? Wij maken graag een vrijblijvende afspraak met u en/of uw familie om een advies op maat te geven. Iedere situatie is anders omdat de zorgvraag afhangt van uw persoonlijke situatie. Het is goed om u te realiseren dat er bij reguliere zorginstellingen wordt gekeken naar uw financiële situatie, waardoor de eigen bijdrage flink kan oplopen. Bij Scheyvenhof betaalt u zelf voor uw huisvesting en service kosten. Daarom komt de overheid u tegemoet door middel van een lagere eigen bijdrage. Wij begrijpen dat het voor u en familieleden een behoorlijke 'wirwar' aan wet- en regelgeving is. Er komt veel op u en uw naasten af. Neem dus gerust contact met ons op om u vrijblijvend te laten adviseren.

Hospitality

Mede door onze kleinschaligheid kunnen wij u meer bieden dan alleen goede zorg, smaakvolle maaltijden en een inspirerende leefomgeving. Heeft u bijvoorbeeld speciale wensen of ziet u verbeterpunten, dan kunnen wij hier vaak snel en flexibel op inspelen. Persoonlijke aandacht staat bij ons voorop. U leeft hier niet in de anonimiteit. U zult merken dat u onze Samenwerkers snel genoeg leert kennen. Het zijn namelijk altijd vaste en vertrouwde gezichten. Een goede band met de Samenwerkers zorgt ervoor dat u zich sneller thuis voelt en dat u makkelijker uw wensen en behoeftes kunt aangeven.

Rondleiding Scheyvenhof

Wij nodigen u van harte uit voor een nadere kennismaking met ons Woon- en Zorghuis. Neem voor een vrijblijvende rondleiding contact op met Miranda Schonkeren:
0475 72 32 32 of info@scheyvenhof.nl