Miranda Princen

Locatie manager

Miranda werkt al ruim 25 jaar in de ouderenzorg en vervulde in die tijd uiteenlopende functies. Van thuiszorgmedewerker en ziekenverzorger tot leidinggevende in de thuiszorg en een verpleeghuis. Op Scheyvenhof gebruikt ze haar ervaring en enthousiasme om elke dag het beste uit het team te halen en bewoners het ultieme thuisgevoel te geven. Aandacht voor de bewoners en ervoor zorgen dat zij een fijne en complete daginvulling hebben, maakt dat zij met een goed gevoel naar huis gaat.

'Aandacht geven is energie krijgen'

Miranda Schonkeren

Gastvrouw

Met haar warme uitstraling en altijd aanwezige glimlach vervult Miranda als geen ander de rol van een fijne gastvrouw. Door echt tijd te maken en oprechte aandacht te geven creëert zij het pure thuis-gevoel.

'Aandacht maakt het leven mooier'

Maurice Schonkeren

Initiatiefnemer

Hij is de juiste persoon voor een financieel adviesgesprek. Maar je ziet hem ook met regenlaarzen op de zitmaaier. Maurice past zich feilloos aan, daar waar hij nodig is. Kwaliteit van leven is één van zijn speerpunten voor de bewoners. Een beetje luxe mag daarom niet ontbreken.

'Gun jezelf het beste'

Nicolien Bruinsma

Marketing en communicatie

Alhoewel haar 'roots' in 't Gooi liggen is Nicolien helemaal gesetteld in 't Limburgse. Nicolien heeft veel ervaring opgedaan bij verschillende bedrijven op het gebied van communicatie, marketing en het organiseren van evenementen. Ook hier bestiert zij een stuk interne en externe communicatie. Nieuwsbrieven, website, social media en onze super gezellige personeelsfeesten. Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd.

'Hier maak je contact'

Nino Schmitz

Initiatiefnemer

Zijn liefde voor het prachtige buitengebied wil Nino graag met de bewoners delen. Daarom creëerde hij met Scheyvenhof het ideale binnen- en buitengevoel. Puur eerlijk eten en drinken zijn passies van Nino die perfect aansluiten in het restaurant in de vorm van heerlijke streekgerechten van lokale producten.

'Het is tijd om tijd te maken'