A

Augustus 2020

Zomer 2020

Deze zomer met vele tropische dagen, hebben we samen met onze bewoners kunnen genieten van onze overheerlijke groenten- en pluktuin. Ook hebben we naast de nodige siƫsta's, fijne ochtendwandelingen gemaakt met onze vaste wandelmaatjes.

Wat hebben we deze zomer toch genoten met z'n allen! Zo hadden we een zomer BBQ op het terras en als dessert verse ijs-coupes met aardbeien uit eigen tuin. Het was een vruchtbaar seizoen met heerlijke pruimen, sperziebonen, snoeptomaatjes, courgettes en nog zoveel meer. Iedere vrijdag wordt er samen met onze bewoners gewerkt in de groentetuin. Zo worden herinneringen uit een ver verleden weer opgehaald en ontstaan er bijzondere gesprekken.

Vanaf augustus is ook onze naastgelegen kleinschalige camping weer geopend voor vakantiegangers. Het blijft een populaire vakantie-bestemming hier in midden Limburg met de vele wandel- en fietsroutes. Dit sprankelende camping seizoen zorgt voor verbinding met de wereld om ons heen. En dat brengt extra leven in de brouwerij!