A

juni 2020

Bezoekersdagen van start

Nadat we ruim twee maanden onze deuren gesloten hebben gehouden, hebben we nu de eerste bezoekers mogen ontvangen.

Een idyllisch plekje is er ingericht voor de bezoekers, die na lange tijd weer naar Scheyvenhof mogen komen. Een fijne ontmoetingsplek aan de camping zijde. De open tuindeuren met het prachtige weidse uitzicht waar Scheyvenhof bekend om staat, zorgen voor een intieme sfeer. Een lekkere kop koffie en een heerlijk stuk vlaai, dat mag natuurlijk niet ontbreken.

Uiteraard moeten we een aantal maatregelen treffen. De veiligheid van onze bewoners heeft nog steeds onze prioriteit. Gelukkig hebben we onze vaste vrijwilligers bereid gevonden om de bezoekersdagen te begeleiden. Op vrijdag, zaterdag en zondag plannen we de bezoekers in. Dat kan in de ochtend of in de middag.

Onze vaste vrijwilligers zien er samen met de bezoekers op toe dat de maatregelen worden nageleefd. Het 'nieuwe' normaal is in het begin nog even wennen. Geen kus of knuffel bij binnenkomst of vertrek. Ook niet even een hand pakken, helaas. Maar gelukkig zijn onze Samenwerkers en bewoners positief ingesteld. Samen maken we er het beste van en met deze grote stap vooruit is iedereen al heel content. Op naar mooie momenten die onze bewoners weer met hun familie en dierbaren kunnen beleven!