A
C

Nino Schmitz

Initiatiefnemer

Zijn liefde voor het prachtige buitengebied wil Nino graag met de bewoners delen. Daarom creëerde hij met Scheyvenhof het ideale binnen- en buitengevoel. Puur eerlijk eten en drinken zijn passies van Nino die perfect aansluiten in het restaurant in de vorm van heerlijke streekgerechten van lokale producten.

‘Het is tijd om tijd te maken’

Maurice Schonkeren

Initiatiefnemer

Hij is de juiste persoon voor een financieel adviesgesprek. Maar je ziet hem ook met regenlaarzen op de zitmaaier. Maurice past zich feilloos aan, daar waar hij nodig is. Kwaliteit van leven is één van zijn speerpunten voor de bewoners. Een beetje luxe mag daarom niet ontbreken.

‘Gun jezelf het beste’

Miranda Schonkeren

Gastvrouw

Met haar warme uitstraling en altijd aanwezige glimlach vervult Miranda als geen ander de rol van een fijne gastvrouw. Door echt tijd te maken en oprechte aandacht te geven creëert zij het pure thuis-gevoel.

‘Aandacht maakt het leven mooier’

André van Vroenhoven

Chef-kok & Manager Hospitality

Als klassiek geschoolde kok heeft Andre een passie voor de ambachtelijke kookkunst. Hij houdt de smaak van zijn gerechten graag puur en eerlijk. Zijn missie is dan ook; bewoners elke dag laten genieten van verse en gezonde maaltijden uit de keuken van nu, maar met de smaak van vroeger. Met zijn achtergrond en ervaring als productontwikkelaar is hij echter wel altijd op zoek naar vernieuwing in de wereld van ‘good food’.

‘Eerlijk en heerlijk’

Miranda Princen

Manager Zorg- en Welzijn

Miranda werkt al ruim 25 jaar in de ouderenzorg en vervulde in die tijd uiteenlopende functies. Van thuiszorgmedewerker en ziekenverzorger tot leidinggevende in de thuiszorg en een verpleeghuis. Op Scheyvenhof gebruikt ze haar ervaring en enthousiasme om elke dag het beste uit het team te halen en bewoners het ultieme thuisgevoel te geven. Aandacht voor de bewoners en ervoor zorgen dat zij een fijne en complete daginvulling hebben, maakt dat zij met een goed gevoel naar huis gaat.

‘Aandacht geven is energie krijgen’

Ontmoet het team

Zorg en aandacht. Deze kernwaarden liggen verankerd in het DNA van Woon- en Zorghuis Scheyvenhof. Ze vormen de basis van ons denken en doen. Een basis waaraan ieder teamlid een bijdrage levert vanuit zijn of haar eigen expertise. Zorg en aandacht betekent voor ons meer dan alleen een helpende hand, het betekent tegelijkertijd een luisterend oor. We staan dan ook altijd open voor uw feedback en verwelkomen ideeën die ons beter kunnen maken. We zijn tenslotte nooit te oud om te leren.

Maak een afspraak