A
C

Vacatures

Bouw jij mee aan Woon- en Zorghuis Scheyvenhof? Heb jij met hart en ziel voor de zorg gekozen en ben jij altijd al op zoek geweest naar een kans om écht het verschil te maken, dan krijg je bij ons de ruimte om met aandacht en liefde te (ver)zorgen en te verplegen.

Momenteel hebben wij geen openstaande vacatures.

Traineeships / stages

Scheyvenhof heeft regelmatig plek voor trainees en/of stagiair(e)s. Volg je een opleiding in de zorg op mbo- of hbo-niveau, opleiding SPW (niveau 4) of heb je een diploma ‘zorghulp’ of ‘helpende’? Wellicht kun je dan bij ons Woon- en Zorghuis aan de slag voor de verzorging en ondersteuning van onze gasten. Welke taken je precies gaat vervullen, is afhankelijk van je opleiding en (stage-)ervaring.

Interesse? Neem dan contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden.

Aanmelden

Verklaring Omtrent Gedrag
In het belang van goede gezondheidszorg – waarin wordt vertrouwd op de professionaliteit en integriteit van het zorgpersoneel – hebben wij als zorgaanbieder de verantwoordelijkheid om het functioneren van iedereen binnen Scheyvenhof na te gaan. Dit doen we met een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG).

Vrienden van Scheyvenhof

We bundelen graag onze krachten met partijen in de regio die ons Woon- en Zorghuis een warm hart toedragen. Inwoners, bedrijven, verenigingen, stichtingen; iedereen kan vriend worden van Scheyvenhof. Dit kan door het leveren van een financiële bijdrage, maar we zien nog liever een bijdrage in natura.

Wilt u iets betekenen voor Scheyvenhof? Neem dan contact op om uw voorstel of uw mogelijkheden met ons te bespreken.

Contact