A
C

Nino
Initiatiefnemer

Zijn liefde voor het prachtige buitengebied wil Nino graag met de bewoners delen. Daarom creëerde hij met Scheyvenhof het ideale binnen- en buitengevoel. Puur eerlijk eten en drinken zijn passies van Nino die perfect aansluiten in het restaurant in de vorm van heerlijke streekgerechten van lokale producten.

‘Het is tijd om tijd te maken’

5

Maurice 
Initiatiefnemer

Hij is de juiste persoon voor een financieel adviesgesprek. Maar je ziet hem ook met regenlaarzen op de zitmaaier. Maurice past zich feilloos aan, daar waar hij nodig is. Kwaliteit van leven is één van zijn speerpunten voor de bewoners. Een beetje luxe mag daarom niet ontbreken.

‘Gun jezelf het beste’

5

Miranda
Gastvrouw

Met haar warme uitstraling en altijd aanwezige glimlach vervult Miranda als geen ander de rol van een fijne gastvrouw. Door echt tijd te maken en oprechte aandacht te geven creëert zij het pure thuis-gevoel.

‘Aandacht maakt het leven mooier’

5

Paul
Chef-kok

Toen chef-kok Paul de sfeer op Scheyvenhof proefde, was hij meteen verkocht. Nu deelt hij zijn liefde voor eerlijk en heerlijk eten met de bewoners en laat hij hen de smaken van vroeger ervaren uit de keuken van nu. Voordat Paul ‘ondernemer in loondienst’ werd, runde hij met zijn echtgenote ruim 13 jaar een eigen restaurant.

‘Eerlijk en heerlijk’

5

Sandra
Zorgcoördinator

Sandra begon in 1990 als verpleegkundige en werkte de laatste jaren als teamcoördinator. Na 27 jaar maakte de Limburgse de overstap naar Scheyvenhof waar ze weer tijd heeft om mensen de zorg te geven die ze verdienen. Haar vrije tijd besteedt ze het liefst aan haar gezin, leuke uitjes en haar jaren ’80 platencollectie.

‘Samen zorgzaam vanuit het hart’

5

Ontmoet het team

Zorg en aandacht. Deze kernwaarden liggen verankerd in het DNA van Woon- en Zorghuis Scheyvenhof. Ze vormen de basis van ons denken en doen. Een basis waaraan ieder teamlid een bijdrage levert vanuit zijn of haar eigen expertise. Zorg en aandacht betekent voor ons meer dan alleen een helpende hand, het betekent tegelijkertijd een luisterend oor. We staan dan ook altijd open voor uw feedback en verwelkomen ideeën die ons beter kunnen maken. We zijn tenslotte nooit te oud om te leren.

Maak een afspraak